Denk verder!

Lees de Bijbel

Kerknieuws

Meld u aan!

Deze website biedt ook een afgeschermd gedeelte met informatie voor gemeenteleden. Gebruik uw e-mailadres voor aanmelden.

zomerdiensten

Vanaf 14 juli is er geen beamer bij de diensten in de kerk.(kerkplein). We zullen het dan met papieren liturgieën moeten doen. In deze papieren uitgaven staan ook geen uitgetypte schriftlezingen. Als u niet alleen naar de dominee wil luisteren zult u een eigen bijbel moeten meenemen. Alle liederen staan er wel op met noten (1e couplet)

Vanaf 25 augustus draait de beamer weer volledig

Het beamerteam

Kerk aan Kerkplein te GrijpskerkOp zondag 25 augustus beginnen we om 11:00 in de kerk aan het Kerkplein te Grijpskerk, waar dhr. M. van Heijningen uit Dorkwerd hoopt voor te gaan.