Welkom!

Goedemorgen bezoeker.

Hartelijk welkom bij de protestantse gemeente Grijpskerk en omstreken!Jan Kroon

We vormen als protestantse gemeente een gemeenschap van mensen die:

• betrokken zijn op elkaar,
  • zich willen inzetten voor een warme plek waarin mensen zich welkom voelen,
  • respect hebben voor elkaars opvattingen en
  • ruimte geven aan verscheidenheid in de beleving van het geloof.

We zoeken elkaar op in verschillende vormen van gemeente-zijn, om na te denken over geloof en leven, of om samen actief te zijn en zo dienstbaar te zijn aan elkaar.

We staan open voor een ieder die mee wil doen en zijn of haar capaciteiten wil inzetten voor de ander, ver weg of dichtbij.Van harte uitgenodigd om mee te doen of eens een keer nader kennis te maken!

Hartelijke groet,      (Voor informatie klikt u op mijn naam)

Jan Kroon

Verzorgingshuis DeWierdeOp zondag 15 september beginnen we om 09:30 in Verzorgingshuis De Wierde te Grijpskerk, waar ds. mw. I. van der Pol uit Woudsend hoopt voor te gaan. Thema: Heilig Avondmaal 3e zondag in sep

Overzicht kerkdiensten.Kerk aan Nic. Grijpstraat te GrijpskerkOm 09:30 heten we u ook graag welkom in de kerk aan de Nic. Grijpstraat te Grijpskerk., waar ds. J.F. Kroon hoopt voor te gaan. Thema: Heilig Avondmaal 3e zondag in sep