Vrijwilligers-avond 2017

Vrijwilligers avond.  Vrolijke zomerbarbeque. Donderdag 22 juni hebben we inderdaad veel gelachen en gesmuld. Ondanks dat het weer niet meer zo mooi was als de dagen hiervoor hield de regen op het juiste moment op, zodat de barbeques op volle kracht aan konden. Ook waren er heerlijke salades met stokbrood. Een spelletje in de kerk was ook één van de mogelijkheden. Alle hulde en lof voor Nellie Ruiter, Margriet Evers en Grietje Top die deze avond toch maar weer voor alle vrijwilligers georganiseerd hebben. BEDANKT!!!!

voor een foto impressie klik op de foto

Kerk aan Nic. Grijpstraat te GrijpskerkOp zondag 24 september beginnen we om 10:30 in de kerk aan de Nic. Grijpstraat te Grijpskerk., waar ds. A. Landman hoopt voor te gaan. Thema: startzondag