Denk verder!

Lees de Bijbel

Kerknieuws

Meld u aan!

Deze website biedt ook een afgeschermd gedeelte met informatie voor gemeenteleden. Gebruik uw e-mailadres voor aanmelden.

Troostmuziek

TROOSTMUZIEK

Vrijdag 24 april was Wim Dieleman uit Oldehove te gast in de kerk aan de Nicolaas Grijpstraat.

Hij speelt en of zingt in deze tijd van Corona, iedere dag een lied in een andere kerk ergens in de provincie.

“Troostmuziek” die hij vindt passen bij een gebeurtenis of de sfeer van die dag.

Op het grote orgel brengt hij "We are the Champions" ten gehore.

Voor allen die geridderd zijn en voor allen die dat niet zijn.

Druk op de foto om Wim Dieleman te horen

QRCode PKN GrijpskerkOp zondag 7 juni beginnen we om 11:00 Online via Kerkomroep.nl, waar ds. P.K. v/d Kamp uit Grijpskerk hoopt voor te gaan. Thema: GrijpsKERKT/zoom-in