Tentdienst 11 juni 2017

' Beter een goede buur dan........."

Op zondag 11 juni hadden we de jaarlijkse(?) tentdienst, mede georganiseerd met de Oosterkadegroep die hun tent belangeloos ter beschikking stelt. De koffie en thee werd na de dienst gratis verstrekt door deze groep. Fris voor de kinderen en koekjes werden ook uitgedeeld.yesyes

Leden van de PKN-Grijpskerk en van de Geref.Kerk Vrijgemaakt werkten mee aan deze dienst die wegens het succes van vorig jaar en het uitstekend mooie weer meer mensen naar de dienst trok dan 2016. Ongeveer 300 stoelen waren aangerukt en nog kon niet iedereen zitten. De kindernevendienst kon zich verheugen op een geweldige opkomst van zeker meer dan 70 kinderen. Al met al was het een mooie, gezellige dienst en voor herhaling zeker vatbaar. Op naar de 400??

Voor een foto impressie kunt u op de foto klikken

Kerk aan Nic. Grijpstraat te GrijpskerkOp zondag 24 september beginnen we om 10:30 in de kerk aan de Nic. Grijpstraat te Grijpskerk., waar ds. A. Landman hoopt voor te gaan. Thema: startzondag