Kinderknutselmiddag 28 maart 2018

Woensdag-middag 28 maart 2018. Het was weer zover. Ruim 45 kinderen zochten de Wingerd weer op om een gezellige middag te beleven met paasbeestjes en mandjes maken. Ook werden de meeste kinderen geschminkt.  Er kwamen lekkere chocolade eieren in de mandjes en er werd zelfs buiten naar grotere eieren gezocht. Helaas werkte het weer niet zo mee, het regende een beetje, maar de lol was er niet minder om. Bedankt alle vrijwilligers.  Voor de fotoreportage gaat u naar AANMELDEN .....fotoreportage en klik op de betreffende woorden (uiteraard nadat u zich eerst heeft aangemeld, want anders werkt de knop AANMELDEN niet!)

Kerk aan Nic. Grijpstraat te GrijpskerkOp zondag 24 juni beginnen we om 10:00 in de kerk aan de Nic. Grijpstraat te Grijpskerk., waar ds. M.H. Langenburg uit Middelstum hoopt voor te gaan.