GrijpsKERKT familie

HO/STOP!

Op 7 april zal Gospelgroep Young Spirit uit Ulrum een volledige dienst verzorgen in onze kerk aan de Nic. Grijpstraat. Na een geweldig optreden van hun 40-jarig bestaan op 16 februari j.l.(met een overvolle kerk in Ulrum) beloofd ook deze dienst weer speciaal te worden. Laat u helemaal gaan en verrassen tijdens deze dienst. Na afloop kunnen we bij de koffie of thee er nog uitgebreid over napraten. Van harte aanbevolen!!! Aanvang 10.00 uur.

Kerk aan Nic. Grijpstraat te GrijpskerkOp zondag 24 maart beginnen we om 09:30 in de kerk aan de Nic. Grijpstraat te Grijpskerk., waar ds. A. Landman hoopt voor te gaan. Thema: 3e zondag veertigdagen, doopdienst