dienst van 29 april

Zondag 29 april ‘18     aanvang 10.00 uur     Nic. Grijpstraat

In gesprek met de gemeente!!!!!!!

De werkgroep “Beleidsplan” doet verslag van haar bevindingen vanuit de verschillende werkavonden met de gemeente omtrent “De toekomst van onze gemeente”. Hier zal ook de voorman van de werkgroep, dhr Louis Bakker aanwezig zijn.

Deze afwijkende presentatie, namelijk op een zondag, is bewust gekozen. Want één van de uitkomsten is, dat veel gemeenteleden een betekenisvolle, warme en aangename kerkdienst verlangen. In deze dienst zal de werkgroep de uitkomsten presenteren. Maar ook zal er aandacht gevraagd worden voor de vraag ‘wat missen wij nog?’. En dit zal in samenspraak met u gaan plaatsvinden. Om alvast over na te denken.

Deze presentatie zal worden ingekaderd in een ‘kerkdienst’. Dat betekent dat er een voorganger is, Jeltje Deleu. Ook zij is bewust gekozen om ook haar doelgroep, de 25 – 50 jarigen aan te spreken en uit te dagen om bij deze presentatie EN samenspraak aanwezig te zijn.

Wij verwachten een waardevolle gemeente-samenkomst, net zo aangenaam als de gehouden avonden. Dat het ons zal binden en bepalen bij onze toekomst: ‘gemeente van de Heer in Grijpskerk e.o..’

Namens de voorbereidingsgroep,

ds Landman

Kerk aan Nic. Grijpstraat te GrijpskerkOp zondag 22 april beginnen we om 09:30 in de kerk aan de Nic. Grijpstraat te Grijpskerk., waar ds. C.W. Neef uit Kollum hoopt voor te gaan.