Denk verder!

Tijd voor ???????

 

Lees de Bijbel

Kerknieuws

 

  Meld u aan!

  Deze website biedt ook een afgeschermd gedeelte met informatie voor gemeenteleden. Gebruik uw e-mailadres voor aanmelden.
  Lees verder >>

  tijd voor........

  CORONA

   

   

   

   

  De kerk onder het Coronavirus

  * Luisteraars van de PKN Grijpskerk.

  In verband met de coronamaatregelen zijn er tot en met  1 juni a.s. geen (normale) kerkdiensten. Hierna zullen we weer, volgens de regelgeving, voorzichtig opstarten met 30 personen (alleen met schriftelijke aanvragen -zie ook hieronder-)

  Wel  zijn de diensten te beluisteren via de Kerkomroep. Kijk voor de uitzendtijden op de website. Het is mogelijk dat u op de uitzendtijd geen verbinding kunt krijgen. De website is dan overbelast. Het advies is tijdig af te stemmen en als het niet lukt met de verbinding, op een later tijdstip de dienst terug te luisteren.

  * De erediensten, zoals in de huidige vorm, zullen doorgang vinden, onverwachte zaken daargelaten. (zie ook Overzicht kerkdiensten)

  * Het pastorale bezoekwerk is voorlopig stopgezet. Alleen in zeer dringende situaties zullen de predikant en de kerkelijk werker op bezoek kunnen gaan. Er wordt zo veel mogelijk gebruik gemaakt van telefoon en email. U kunt zelf ook bellen of mailen met uw predikant, kerkelijk werker, ouderling of bezoekmedewerker. 

  * In verband met de maatregelen om het coronavirus in te dammen zijn de kerkelijke vergaderingen afgelast. Om bepaalde activiteiten (zoals de online kerkdiensten) te kunnen laten doorgaan vindt zeer beperkt kleinschalig overleg plaats. Geadviseerd wordt zo veel mogelijk gebruik te maken van de telefoon, email, WEBSITE en groepsapp.

  * De kennismakingsbijeenkomsten met predikant en kerkelijk werker zijn uitgesteld. U krijgt bericht als deze hervat worden.

  *   Vieringen in juni voor 30 kerkgangers

  Op de zondagen in juni (14 en 28) mogen we weer kerkdiensten houden met maximaal 30 kerkgangers. Deze dienen ook als oefening voor het samenkomen met 100 kerkgangers, wat voor juli voorzien wordt.                Er is in de komende diensten voorlopig geen samenzang.

  We willen graag zoveel mogelijk mensen in de gelegenheid stellen in juni in elk geval één dienst bij te wonen. Tegelijk willen we voorkomen dat we, als er meer mensen komen, mensen bij de deur weg moeten sturen.

  Daarom werken we voor genoemde zondagen in juni met een uitnodigingssysteem. We willen u vragen, als u graag aan een of meer van die diensten wilt deelnemen, dit kenbaar te maken aan de scriba: scriba@pkngrijpskerk.nl met vermelding:

  • naam
  • hoeveel personen
  • welke zondag u eventueel niet kunt.

  De aanmeldingen worden dan gebruikt om mensen per mail uit te nodigen voor één van die zondagen.

   

  *  Op 21 juni zou er een tentdienst zijn. Deze “tent” wordt nu verdeeld over twee kerkgebouwen te weten:   het kerkgebouw van de GKV Grijpskerk  -  Niezijl  en de PKN kerk van Grijpskerk e.o.

  In beide gebouwen gaan we online de “tentdienst” houden met als thema                   FEEST

  (dus geen toehoorders)     wel live muziek!

  U kunt deze online dienst volgen vanaf 10.15 uur via  

  www.kerkdienstgemist.nl/stations/1548

  Vanaf 11.00 uur wordt de dienst voortgezet via  

  www.kerkomroep.nl/#/kerken/11089

  Het belooft een heel  gezellige/Inspirerende  dienst te worden met veel  muziek.

   

   

   

   

  Reageer! > tijd voor........ / Brand een kaarsje / Denk verder!

  Zoeken

  Diensten!

  QRCode PKN GrijpskerkOp zondag 7 juni beginnen we om 11:00 Online via Kerkomroep.nl, waar ds. P.K. v/d Kamp uit Grijpskerk hoopt voor te gaan. Thema: GrijpsKERKT/zoom-in


  Overzicht kerkdiensten.

  Omzien naar elkaar

  Noaberschap: uw ogen en oren zijn nodig! Laat via ons meldpunt weten wie extra aandacht en zorg nodig heeft.

  Privacy

  backtotop