Omzien naar elkaar!

Eén van de pijlers waar een gemeente op rust is het omzien naar elkaar. Dat je elkaar als buren, gemeenteleden, kennissen of vrienden een beetje in de gaten houdt en van elkaar weet wat er speelt. Een ouderling of bezoekmedewerker heeft maar één paar ogen en oren, net als de predikanten. Met elkaar hebben ze er fors meer, maar ieder paar ogen en oren extra helpt om zicht te houden op wat er gaande is binnen ons gemeente.

Daarom willen wij u vanuit de gedachte van het noaberschap het volgende vragen:

Of het nu bij u zelf is of bij een ander, als u weet dat er aandacht nodig of gewenst is in de vorm van een bezoekje, een kaartje of een telefoontje, wilt u dat dan doorgeven aan uw bezoekmedewerker of aan uw ouderling of aan de predikant

Zij zullen er zorg voor dragen dat uw oplettendheid en noaberschap omgezet wordt in concrete aandacht door een van de pastores, ouderlingen of bezoekmedewerkers.

Voor meldingen kunt u onderstaand formulier invullen.

Indien u zelf een reactie wilt ontvangen verzoeken we u om uw e-mail adres of telefoonnummer in te vullen. U krijgt dan zo spoedig mogelijk antwoord.

Uw naam*
Uw telefoonnummer
Uw e-mail adres

Geef in onderstaand veld a.u.b. aan welke persoon of personen uw melding betreft en -indien mogelijk-  ook hun adres. Graag ook een korte toelichting waarom u een melding over hen doorgeeft. Bij voorbaat dank.

Uw bericht*

2500 tekens over

(*) Verplicht in te vullen

Leg contact! > Pastorale zorg    > > Omzien naar elkaar!

Kerk aan Nic. Grijpstraat te GrijpskerkOp zondag 26 november beginnen we om 09:30 in de kerk aan de Nic. Grijpstraat te Grijpskerk., waar ds. A. Landman uit koffie hoopt voor te gaan. Thema: Laatste zondag kerkelijk jaar