Denk verder!

Tijd voor muziek

Kerknieuws

Meld u aan!

Deze website biedt ook een afgeschermd gedeelte met informatie voor gemeenteleden. Gebruik uw e-mailadres voor aanmelden.

Lees de orde van dienst mee!

De orde van dienst verschijnt op de beamer (behalve in de zomervakantie) en wordt voorafgaand aan de dienst bij de kerkradioluisteraars bezorgd. We horen wel eens dat ook andere gemeenteleden behoefte hebben om nog een lied of iets anders na te lezen.

Vanwege copy-right eisen mogen we echter niet zomaar de liedteksten via de website openbaar maken. U kunt daarom de orde van dienst of de preek per email opvragen bij de betreffende predikant. Dit kan al enkele dagen voor de geplande dienst.

De diensten zelf kunt u opnieuw beluisteren door naar Luister mee! te gaan en daar op de betreffende datum van een dienst te klikken.

Vier mee! > Lees mee! / Wanneer? / Waar? / Hoe? / Luister! / Kindernevendienst

Kerk aan Nic. Grijpstraat te GrijpskerkOp zondag 1 oktober beginnen we om 09:30 in de kerk aan de Nic. Grijpstraat te Grijpskerk., waar ds. Dekker hoopt voor te gaan.