Lees de orde van dienst mee!

De orde van dienst verschijnt op de beamer (behalve in de zomervakantie) en wordt voorafgaand aan de dienst bij de kerkomroep luisteraars bezorgd. We horen wel eens dat ook andere gemeenteleden behoefte hebben om nog een lied of iets anders na te lezen.

Vanwege copy-right eisen mogen we echter niet zomaar de liedteksten via de website openbaar maken. U kunt daarom de orde van dienst per email opvragen bij de scriba van de kerk. Dit kan al enkele dagen voor de geplande dienst.

De diensten zelf kunt u opnieuw beluisteren door naar Kerkomroep te gaan en daar op de betreffende datum van een dienst te klikken.

Vier mee! > Lees mee! / Wanneer? / Waar? / Hoe? / Luister! / Kindernevendienst

Kerk aan Nic. Grijpstraat te GrijpskerkOp zondag 24 november beginnen we om 09:30 in de kerk aan de Nic. Grijpstraat te Grijpskerk., waar ds. J.F. Kroon hoopt voor te gaan. Thema: Laatste zondag kerkelijk jaar