Predikant

Als u behoefte heeft aan een persoonlijk gesprek in een vertrouwde sfeer, dan staat de kerk voor u klaar.

De predikant wordt in de pastorale zorg ondersteund door een groot aantal ouderlingen en bezoekmedewerkers. Op deze manier kunnen we u zorg op maat bieden!

Bezoek gewenst?

Als u zelf of iemand uit uw directe omgeving te maken krijgt met ziekte, verblijf in het ziekenhuis, of andere zorgen waarvan u iemand uit de gemeente deelgenoot wilt maken, leg dan contact met uw bezoekmedewerker of ouderling. De contactgegevens staan in de gemeentegids.

Ook kunt u via het meldpuntformulier contact leggen.

Overlijden

Bij overlijdens in uw naaste omgeving kunt u direct contact leggen met de predikant of met de scriba, of via 0594-699581 of 688502

Leg contact! > Pastorale zorg    > > Predikant

Kerk aan Nic. Grijpstraat te GrijpskerkOp zondag 8 december beginnen we om 09:30 in de kerk aan de Nic. Grijpstraat te Grijpskerk., waar ds. J.F. Kroon hoopt voor te gaan. Thema: 2e Advent