Denk verder!

Tijd voor muziek

Kerknieuws

Meld u aan!

Deze website biedt ook een afgeschermd gedeelte met informatie voor gemeenteleden. Gebruik uw e-mailadres voor aanmelden.

Voor wie is dit bedoeld?

Voor de kinderen van de groepen 1 t/m 8 van de basisschool wordt tijdens de viering kindernevendienst gehouden. In "overzicht kerkdiensten" onder rubriek DIENSTEN! kunt u lezen waar op een bepaalde zondag de dienst plaats vindt en de kinderen worden verwacht. In de zomer ligt het kindernevendienstwerk even stil.

Wat gebeurt er tijdens de kindernevendienst?

Kort gezegd: een mini-viering gericht op de leeftijdsgroep. Eerst wordt een verhaal uit de Bijbel verteld, waarna er een creatieve verwerking volgt.

Wie verzorgen de kindernevendienst?

Een enthousiaste groep vrijwilligers van 17 jaar en ouder die het leuk vinden om met kinderen te werken, creatieve activiteiten te bedenken en kinderen verhalen uit de bijbel te vertellen.

Zin om te helpen?

Graag! Wij zijn altijd op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om een nevendienst voor de kinderen voor te bereiden en te geven.
    Voor meer inlichtingen kun je mailen naar knd@pkngrijpskerk.nl  .(zie ook onder "leg contact" voor alle andere leden)

Wat beweegt deze vrijwilligers?

"Samen kerk zijn vind ik een stimulerende gedachte, ook voor de kindernevendienst."
    Vier mee! > Kindernevendienst / Wanneer? / Waar? / Hoe? / Luister! / Lees mee!

Kerk aan Nic. Grijpstraat te GrijpskerkOp zondag 1 oktober beginnen we om 09:30 in de kerk aan de Nic. Grijpstraat te Grijpskerk., waar ds. Dekker hoopt voor te gaan.