Denk verder!

Lees de Bijbel

Kerknieuws

Meld u aan!

Deze website biedt ook een afgeschermd gedeelte met informatie voor gemeenteleden. Gebruik uw e-mailadres voor aanmelden.

Zalen en beheer

Kerkrentmeesterlijke zaken

Zoekt u informatie over het gebruik van gebouwen of archieven van de gemeente?

Of wilt u gegevens doorgeven aan de ledenadministratie?

Dan kunt u het best contact opnemen met het kerkelijk administratiebureau,  college van kerkrentmeesters (zie hieronder voor mailadres)

Mocht u niet precies weten bij wie u terecht moet met uw vraag, dan zijn genoemde personen graag bereid u wegwijs te maken.

College van Kerkrentmeesters:

B. Posthumus (vrz) 0594-213109
    O. Thiemens (ledenadm) 0594-213497
    T. Veenstra (pennm.) 0594-213280
    Koster voor Kerkgebouw   Nic.Grijpstraat       Dhr. H. Hielema 0594-212432
    Koster voor Kerkgebouw      Kerkplein          Dhr. B. Wagenaar 0594/213604

Gebruik kerk/zalen beide locaties: Aanvragen uitsluitend per                      email bij Mw. N. Ruiter   (Nel.Ruiter@tele2.nl)
    Zaalgebruik graag zoveel mogelijk beperken tot dinsdag, woensdag of donderdagavond

Telefonische bereikbaarheid locatie Nic. Grijpstraat 0594-212408

Bankrekeningnummers:

NL53 RABO 014.83.59.825 Administratie Protestantse gemeente Grijpskerk e.o.

NL93 RABO 014.93.14.361 Diaconie Protestantse gemeente Grijpskerk e.o.

Uw gift is van harte welkom!

Wenst u inzage in de meest recente jaarrekening? Klik dan op menubutton ANBI gemeente

Kerk aan Kerkplein te GrijpskerkOp zondag 25 augustus beginnen we om 11:00 in de kerk aan het Kerkplein te Grijpskerk, waar dhr. M. van Heijningen uit Dorkwerd hoopt voor te gaan.