Nieuws vanuit de Protestantse gemeente Grijpskerk en omstreken.

CORONA

Voor alle laatste nieuwtjes gaat u naar ALLES OVER CORONA. Door alle wijzigingen kunnen berichten al vaak snel achterhaald zijn.

Het aanmeld adres voor verzoeken tot het bezoeken van de kerkdiensten is vanaf nu:  corona@pkngrijpskerk.nl   (zie ook verder onder alles over corona)

Klik hiervoor links op het paarse plaatje!!

Troostmuziek

TROOSTMUZIEK

Vrijdag 24 april was Wim Dieleman uit Oldehove te gast in de kerk aan de Nicolaas Grijpstraat.

Hij speelt en of zingt in deze tijd van Corona, iedere dag een lied in een andere kerk ergens in de provincie.

“Troostmuziek” die hij vindt passen bij een gebeurtenis of de sfeer van die dag.

Op het grote orgel brengt hij "We are the Champions" ten gehore.

Voor allen die geridderd zijn en voor allen die dat niet zijn.

Druk op de foto om Wim Dieleman te horen

De Luisterlijn

Hallo allemaal,

Graag attendeer ik u op de luisterlijn voor Grijpskerk e.o. De luisterlijn is een gezamenlijk initiatief van het Dorpsloket 'Voor Elkaar' van de dorpscoöperatie 'Grijpskerk Verbonden', de GKv Grijpskerk-Niezijl en de PKN Grijpskerk e.o. Op deze manier hopen we mensen (ook buiten de kerkmuren) te kunnen bereiken die in deze crisistijd praktische hulp nodig hebben of behoefte aan een luisterend oor.

snelkoppeling voor de kerkomroep

Tijdens de on-line uitzendingen is dit misschien voor sommigen een handige oplossing

Kerkomroep???    klik hierop

Onderaan vindt u een schuifblok. Schuif met de stip naar rechts als u niet direct wat hoort en doe dit net zo vaak tot u wel wat hoort (als u te ver bent gaat u weer een stukje terug)

foto reportages

Er zijn weer fotos toegevoegd bij de rubriek Foto reportages (via aanmelden) Het betreft fotos van de tentdienst en fotos van de dienst afscheid groep 8 schoolverlaters en de intrede dienst van J. Kroon

Beleidsplan PKN Grijpskerk e.o.

Op het afgeschermde gedeelte (Aanmelden - documenten) vindt u de samenvatting van ons beleidsplan 2018-2022

Kerkomroep

U kunt via de website (https://www.kerkomroep.nl) diensten van de Protestantse gemeente Grijpskerk en omstreken beluisteren die via de kerkradio worden uitgezonden.

• Het live volgen van diensten die worden uitgezonden is mogelijk.
  • Ook kunt u diensten beluisteren die eerder zijn uitgezonden.

De app voor Iphone en Ipad is in de Appstore beschikbaar onder de categorie Lifestyle of via de zoekopdracht Kerkomroep.

Beluistert u de diensten liever via Android? Scan dan deze QRCode en dowload de gratis app.

Nieuws! > Nieuws / Agenda / Kerknieuws / Verbinding / Privacy

Kerk aan Nic. Grijpstraat te GrijpskerkOp zondag 19 juli beginnen we om 11:00 in de kerk aan de Nic. Grijpstraat te Grijpskerk., waar J. Elzinga-Bakker hoopt voor te gaan. Thema: zomerdienst