Nieuws vanuit de Protestantse gemeente Grijpskerk en omstreken.

02-02-2020

Op 02-02-2020  (2 februari) is er een GrijpsKERKT/family dienst waarin  de KONINGSBAND uit Haren ons muzikaal gaan begeleiden en waar zij diverse nummers zullen zingen.

De koningsband…mensen met een beperking – en wie heeft die niet - die naar hartenlust zingen en muziek maken. De één wat jonger, de ander wat ouder en allemaal even enthousiaste muzikanten. In onze speciale dienst die als uitzondering om 14.00 uur begint bent u van harte welkom aan de Nic. Grijpstraat te Grijpskerk

Jeltje Tilma zal in deze dienst voorgaan

The Search

The Search. Lees hier alle komende dagen waarop The Search actief is (zie de planning onderin)

Start The Search

Wie: Jeugd van 11 tot 17

Wanneer: vanaf 28 September 2019

Waar: Wingerd, PKN Grijpskerk

The Search is er voor de jeugd van 11 t/m 17 jaar en komt een aantal avonden per jaar bij elkaar. We proberen de jeugd vanuit de kerk met elkaar te verbinden. Tijdens verschillende activiteiten proberen we aan te sluiten bij de behoefte van de jeugd. Qua activiteiten is er bij The Search geen avond hetzelfde. Meestal betreft het een ontspannende activiteit, waarbij verbinding ontstaat en waarbij mooie gesprekken kunnen plaats vinden. The Search wordt in drie groepen verdeeld. Groep 8 en klas 1 vormen een groep, klas 2 en 3 vormen een groep en de oudere jeugd krijgt tijd om te chillen in het soosgebouw. Ieder seizoen krijgen de 12 jarige kinderen een persoonlijke uitnodiging van de jeugdouderlingen. De andere kinderen krijgen de uitnodiging via de app waarin zij zitten of lezen het in de verbinding.

Planning seizoen 2019-2020

20.00-23.30

Spooktocht

07 februari ‘20

19.15-22.00

Sirkelslag

06 maart ‘20

03 april ‘20

15 mei ‘20

18.00-20.00

Slotavond jeugd en vrijwilligers

Bij vragen kun je contact opnemen met:

Anita Zuidema-Bolhuis 0594-211423                                                                                                         Nienke Sibma-Boersma 0594-211925

Advent en Kerst 2019

De bloemen commissie heeft dit jaar weer hun uiterste best gedaan om op de liturgische tafel een mooie bloemschikking te maken. Op de tekst,die bij sommige fotos staat, krijgt u de bijbehorende tekst van de schikking (hierop drukken). Voor de hele presentatie drukt u op de foto hiernaast

UITGIFTE COLLECTEBONNEN in de Wingerd

EXTRA "KOOP AVOND" 23 DECEMBER tussen 19:15 uur en 20:00 uur.

De data voor uitgifte van de collectebonnen voor de komende maanden zijn:

laatste van dit jaar         23 december 2019

U bent van harte welkom tussen 19:15 uur en 20:00 uur.

De uitgifte in de Wingerd wordt door leden van het College van Kerkrentmeesters verzorgd.

Met vriendelijke groet,

Het College van Kerkrentmeesters

Kinderknutselmiddag 11 december 2019

Op 11 december waren ongeveer 35 kinderen in de Wingerd creatief bezig om mooie en leuke kerstkaarten te maken voor onze ouderen (80+) vol met wensen en opmerkingen. Ook werden er leuke voorwerpen gemaakt voor eigen gebruik. Onder het genot van een drankje en snoepjes was het wederom een gezellige middag. Dames van de "oppas" bedankt voor al jullie werk en aandacht. Tot een volgende keer???

Kijk bij:   KIJK MEE! - fotos voor meer.

(Bij de afgeschermde afdeling vindt u alle foto's  = alleen voor leden)

foto reportages

Er zijn weer fotos toegevoegd bij de rubriek Foto reportages (via aanmelden) Het betreft fotos van de tentdienst en fotos van de dienst afscheid groep 8 schoolverlaters en de intrede dienst van J. Kroon

Beleidsplan PKN Grijpskerk e.o.

Op het afgeschermde gedeelte (Aanmelden - documenten) vindt u de samenvatting van ons beleidsplan 2018-2022

Kerkomroep

U kunt via de website (https://www.kerkomroep.nl) diensten van de Protestantse gemeente Grijpskerk en omstreken beluisteren die via de kerkradio worden uitgezonden.

• Het live volgen van diensten die worden uitgezonden is mogelijk.
  • Ook kunt u diensten beluisteren die eerder zijn uitgezonden.

De app voor Iphone en Ipad is in de Appstore beschikbaar onder de categorie Lifestyle of via de zoekopdracht Kerkomroep.

Beluistert u de diensten liever via Android? Scan dan deze QRCode en dowload de gratis app.

Nieuws! > Nieuws / Agenda / Kerknieuws / Verbinding / Privacy

Verzorgingshuis DeWierdeOp zondag 19 januari beginnen we om 09:30 in Verzorgingshuis De Wierde te Grijpskerk, waar ds. J.A. van Buuren uit Kollum hoopt voor te gaan. Thema: Heilig Avondmaal 3e zondag jan

Overzicht kerkdiensten.Kerk aan Nic. Grijpstraat te GrijpskerkOm 09:30 heten we u ook graag welkom in de kerk aan de Nic. Grijpstraat te Grijpskerk., waar ds. J.F. Kroon hoopt voor te gaan. Thema: Heilig Avondmaal 3e zondag jan