Nieuws vanuit de Protestantse gemeente Grijpskerk en omstreken.

foto reportages

Er zijn weer fotos toegevoegd bij de rubriek Foto reportages (via aanmelden) Het betreft fotos van de tentdienst en fotos van de dienst afscheid groep 8 schoolverlaters

zomerdiensten

Vanaf 14 juli is er geen beamer bij de diensten in de kerk.(kerkplein). We zullen het dan met papieren liturgieën moeten doen. In deze papieren uitgaven staan ook geen uitgetypte schriftlezingen. Als u niet alleen naar de dominee wil luisteren zult u een eigen bijbel moeten meenemen. Alle liederen staan er wel op met noten (1e couplet)

Vanaf 25 augustus draait de beamer weer volledig

Het beamerteam

UITGIFTE COLLECTEBONNEN in de Wingerd

De data voor uitgifte van de collectebonnen voor de komende maanden zijn:

2 september-

14 oktober-          18 november

U bent van harte welkom tussen 19:15 uur en 20:00 uur.

De uitgifte in de Wingerd wordt door leden van het College van Kerkrentmeesters verzorgd.

Met vriendelijke groet,

Het College van Kerkrentmeesters

bloemschikking 40-dagentijd 2019

Kijk voor de foto's van de bloemschikking 40-dagentijd onder tabblad          Kijk mee! > foto's. Zeer de moeite waard

Vanaf 2 september elke maand GrijpsKERKT
Beleidsplan PKN Grijpskerk e.o.

Op het afgeschermde gedeelte (Aanmelden - documenten) vindt u de samenvatting van ons beleidsplan 2018-2022

Kerkomroep

U kunt via de website (https://www.kerkomroep.nl) diensten van de Protestantse gemeente Grijpskerk en omstreken beluisteren die via de kerkradio worden uitgezonden.

• Het live volgen van diensten die worden uitgezonden is mogelijk.
  • Ook kunt u diensten beluisteren die eerder zijn uitgezonden.

De app voor Iphone en Ipad is in de Appstore beschikbaar onder de categorie Lifestyle of via de zoekopdracht Kerkomroep.

Beluistert u de diensten liever via Android? Scan dan deze QRCode en dowload de gratis app.

Nieuws! > Nieuws / Agenda / Kerknieuws / Verbinding / Privacy

Kerk aan Kerkplein te GrijpskerkOp zondag 21 juli beginnen we om 09:30 in de kerk aan het Kerkplein te Grijpskerk, waar mevr. H.J. de Boer-Lodewijks. uit Lucaswolde hoopt voor te gaan. Thema: zomerdienst