Nieuws vanuit de Protestantse gemeente Grijpskerk en omstreken.

zomerdiensten

Vanaf 14 juli is er geen beamer bij de diensten in de kerk.(kerkplein). We zullen het dan met papieren liturgieën moeten doen. In deze papieren uitgaven staan ook geen uitgetypte schriftlezingen. Als u niet alleen naar de dominee wil luisteren zult u een eigen bijbel moeten meenemen. Alle liederen staan er wel op met noten (1e couplet)

Vanaf 25 augustus draait de beamer weer volledig

Het beamerteam

Tentdienst Niezijl

Op 14 juli is er een tentdienst in Niezijl. Pieter Kars v/d Kamp gaat hier in voor. De muziek wordt verzorgd door FIVE4YOU uit Oldehove.

Aanvang 11.00 uur......inloop met koffie vanaf 10.00 uur                                     Na afloop is er een drankje

Het Thema is OERTIJD  Van harte welkom!!!

Gemeentevergadering

Laatste gemeentevergadering over de gebouwenkeuze

De Kerkenraad maakt bekend dat het zijn voornemen is  de kerk, de pastorie, het verenigingsgebouw  en het kerkhof, alle gelegen aan het Kerkplein te Grijpskerk, over te dragen aan de Stichting Oude Groninger Kerken en het kerkgebouw 15-20 maal per jaar terug te huren van een op te richten Plaatselijke  Commissie.

De kerkenraad stelt de gemeenteleden in de gelegenheid hierover vragen te stellen.

Wanneer en waar:  zondag 7 juli na afloop van de kerkdienst, in de Wingerd bij een kopje koffie of thee.

bloemschikking 40-dagentijd 2019

Kijk voor de foto's van de bloemschikking 40-dagentijd onder tabblad          Kijk mee! > foto's. Zeer de moeite waard

UITGIFTE COLLECTEBONNEN in de Wingerd

De data voor uitgifte van de collectebonnen voor de komende maanden zijn:

24 juni-                  2 september-

14 oktober-          18 november

U bent van harte welkom tussen 19:15 uur en 20:00 uur.

De uitgifte in de Wingerd wordt door leden van het College van Kerkrentmeesters verzorgd.

Met vriendelijke groet,

Het College van Kerkrentmeesters

Vanaf 2 september elke maand GrijpsKERKT
Beleidsplan PKN Grijpskerk e.o.

Op het afgeschermde gedeelte (Aanmelden - documenten) vindt u de samenvatting van ons beleidsplan 2018-2022

Kerkomroep

U kunt via de website (https://www.kerkomroep.nl) diensten van de Protestantse gemeente Grijpskerk en omstreken beluisteren die via de kerkradio worden uitgezonden.

• Het live volgen van diensten die worden uitgezonden is mogelijk.
  • Ook kunt u diensten beluisteren die eerder zijn uitgezonden.

De app voor Iphone en Ipad is in de Appstore beschikbaar onder de categorie Lifestyle of via de zoekopdracht Kerkomroep.

Beluistert u de diensten liever via Android? Scan dan deze QRCode en dowload de gratis app.

Nieuws! > Nieuws / Kerknieuws / Verbinding / Privacy

Kerk aan Nic. Grijpstraat te GrijpskerkOp zondag 23 juni beginnen we om 11:00 in de kerk aan de Nic. Grijpstraat te Grijpskerk., waar ds. T.J. Oldenhuis uit Coevorden hoopt voor te gaan.