Nieuws vanuit de Protestantse gemeente Grijpskerk en omstreken.

Beleidsplan/Gemeenteavond PKN grijpskerk e.o.

BELEIDSPLAN EN GEMEENTEAVOND!!!!!

Op het afgeschermde gedeelte (Aanmelden - documenten) vindt u de samenvatting van ons beleidsplan

2018- 2022.

Ook delen wij u mee dat na de dienst van 7 november (dankdag voor Gewas en Arbeid) een Gemeenteavond is belegd. Deze vindt plaats in de kerk aan het Kerkplein. Voor de koffie wordt gezorgd.

Aan de orde komen de volgende onderwerpen:

College van Kerkrentmeesters (prognose 2019)
Beroepingscommissie
Project 25-50 jaar (Jeltje Tilma)
Herstart proces keuze gebouwen

UITGIFTE COLLECTEBONNEN in de Wingerd

De data voor uitgifte van de collectebonnen voor de komende maanden zijn:

15 Oktober  2018

26 November  2018

17 December 2018

U bent van harte welkom tussen 19:15 uur en 20:00 uur.

De uitgifte in de Wingerd wordt door leden van het College van Kerkrentmeesters verzorgd.

Met vriendelijke groet,

Het College van Kerkrentmeesters

Vanaf 2 september elke maand GrijpsKERKT
Een sprong in het diepe. Afscheid KND groep 8

Op het afgeschermde gedeelte van de site kunt u/jullie de fotoreportage bekijken. (zie onder tabblad Kijk mee! / Foto's)

Kerkomroep

U kunt via de website (https://www.kerkomroep.nl) diensten van de Protestantse gemeente Grijpskerk en omstreken beluisteren die via de kerkradio worden uitgezonden.

• Het live volgen van diensten die worden uitgezonden is mogelijk.
  • Ook kunt u diensten beluisteren die eerder zijn uitgezonden.

De app voor Iphone en Ipad is in de Appstore beschikbaar onder de categorie Lifestyle of via de zoekopdracht Kerkomroep.

Beluistert u de diensten liever via Android? Scan dan deze QRCode en dowload de gratis app.

Nieuws! > Nieuws / Agenda / Kerknieuws / Verbinding

Kerk aan Kerkplein te GrijpskerkOp zondag 21 oktober beginnen we om 09:30 in de kerk aan het Kerkplein te Grijpskerk, waar ds. Mw. C.G. Spijker-van Engelenhoven uit Garrelsweer hoopt voor te gaan.