Nieuws vanuit de Protestantse gemeente Grijpskerk en omstreken.

Vanaf 2 september elke maand GrijpsKERKT
De Verbinding van Juli & Augustus

Klik hier voor de Verbinding van Juli & Augustus. We wensen u veel leesplezier toe.

GrijpsKERKT

Update GrijpsKERKT

Vanaf het nieuwe kerkelijk seizoen willen we starten met maandelijkse laagdrempelige gezinsdiensten- voor alle leeftijden! Elke eerste zondag van de maand willen we elkaar ontmoeten, samen zingen, nadenken over inspirerende zaken en is er speciale aandacht voor de kinderen. Deze diensten hebben gezamenlijk de naam “GrijpsKERKT” gekregen.

GrijpsKERKT is daarmee de “paraplu” geworden van alle andersoortige diensten die er al waren in de gemeente; zoom-in, zang, thema, familie. Hieraan hebben we een vijfde toegevoegd; de special. Deze laatste diensten worden geheel vrij ingevuld..laat je dus verrassen!

Elke dienst wordt voorbereid door een team; er is dus een team zang, team zoom- in, team thema, team family en een team special.

Elke GrijpsKERKT- dienst krijgt daardoor een geheel eigen nadruk, maar de ingrediënten blijven altijd; een relaxte sfeer, ontmoeting met elkaar en een relevante boodschap om mee te nemen de week in.

Mocht u/ jij suggesties hebben voor GrijpsKERKT – in de vorm van een lied, thema of iets anders- laat het weten. Het is een dienst dóór en vóór Grijpskerk- iedereen is van harte welkom om mee te doen!

De kick off  is op 2 september!! Dus save the date en start je week en het nieuwe seizoen op 2 september om 10.00 aan de Nicolaas Grijpstraat.

Op deze pagina vind je meer informatie over GrijpsKERKT!

Een sprong in het diepe. Afscheid KND groep 8

Op het afgeschermde gedeelte van de site kunt u/jullie de fotoreportage bekijken. (zie onder tabblad Kijk mee! / Foto's)

Kerkomroep

U kunt via de website (http://www.kerkomroep.nl) diensten van de Protestantse gemeente Grijpskerk en omstreken beluisteren die via de kerkradio worden uitgezonden.

• Het live volgen van diensten die worden uitgezonden is mogelijk.
  • Ook kunt u diensten beluisteren die eerder zijn uitgezonden.

De app voor Iphone en Ipad is in de Appstore beschikbaar onder de categorie Lifestyle of via de zoekopdracht Kerkomroep.

Beluistert u de diensten liever via Android? Scan dan deze QRCode en dowload de gratis app.

Nieuws! > Nieuws / Agenda / Kerknieuws / Verbinding

Kerk aan Kerkplein te GrijpskerkOp zondag 19 augustus beginnen we om 09:30 in de kerk aan het Kerkplein te Grijpskerk, waar ds. A. Landman hoopt voor te gaan. Thema: zomerdienst/zomervakantie