Denk verder!

Tijd voor muziek

Kerknieuws

Meld u aan!

Deze website biedt ook een afgeschermd gedeelte met informatie voor gemeenteleden. Gebruik uw e-mailadres voor aanmelden.

Nieuws vanuit de Protestantse gemeente Grijpskerk en omstreken.

Uitnodiging voor de jeugd

Uitnodiging

Iedereen die de jeugd van Grijpskerk graag gezellig samenzijn meegeeft

Wanneer en hoe laat

Donderdag 12 oktober van 20.00 uur tot 22.00 uur

Bakkerij Jager

Wat te verwachten

Op een luchtige , vrolijke en actieve manier de activiteiten voor de jeugd seizoen

2017/2018 bespreken en kort sluiten

Belangrijk om te weten

We zijn blij met alle animo, één avond betrokkenheid is al voldoende.

Lekker hapje en drankje aanwezig!

Graag voor 5 oktober opgeven bij Annemiek (zie hieronder)

Tot dan!

Annemiek Hazenberg (0651950417) en Aafke Nauta (0651921662)

Zoom in dienst

Wegens ziekte van Ds. Langeburg gaat deze dienst niet door.

Er wordt naar een nieuwe datum gezocht

Zoom in dienst            500 jaar reformatie

Op zondag 1 oktober is er een zoom in dienst over het thema 500 jaar reformatie.

Aan de hand van een power point presentatie zal uitleg gegeven worden over het leven en het geloof van Maarten Luther en wat we nu nog van hem kunnen leren.

Voorganger: Ds. Mattin Langenburg uit Middelstum.

Waar: Nic. Grijpstraat 26.

U krijgt de gelegenheid zelf stellingen te maken wat anders of beter moet in kerk en geloof. Deze stellingen worden voor de dienst aan de preekstoel geplakt.

De Verbinding van September

Klik hier voor de Verbinding van September. We wensen u veel leesplezier toe.

Jeugdwerk team even voorstellen

Vrijwilligers-avond 2017

Vrijwilligers avond.  Vrolijke zomerbarbeque. Donderdag 22 juni hebben we inderdaad veel gelachen en gesmuld. Ondanks dat het weer niet meer zo mooi was als de dagen hiervoor hield de regen op het juiste moment op, zodat de barbeques op volle kracht aan konden. Ook waren er heerlijke salades met stokbrood. Een spelletje in de kerk was ook één van de mogelijkheden. Alle hulde en lof voor Nellie Ruiter, Margriet Evers en Grietje Top die deze avond toch maar weer voor alle vrijwilligers georganiseerd hebben. BEDANKT!!!!

voor een foto impressie klik op de foto

Kerkomroep

U kunt via de website (http://www.kerkomroep.nl) diensten van de Protestantse gemeente Grijpskerk en omstreken beluisteren die via de kerkradio worden uitgezonden.

• Het live volgen van diensten die worden uitgezonden is mogelijk.
    • Ook kunt u diensten beluisteren die eerder zijn uitgezonden.

De app voor Iphone en Ipad is in de Appstore beschikbaar onder de categorie Lifestyle of via de zoekopdracht Kerkomroep.

Beluistert u de diensten liever via Android? Scan dan deze QRCode en dowload de gratis app.

Nieuws! > Nieuws / Agenda / Kerknieuws / Verbinding

Kerk aan Nic. Grijpstraat te GrijpskerkOp zondag 1 oktober beginnen we om 09:30 in de kerk aan de Nic. Grijpstraat te Grijpskerk., waar ds. Dekker hoopt voor te gaan.