Nieuws vanuit de Protestantse gemeente Grijpskerk en omstreken.

De Verbinding van November

Klik hier voor de Verbinding van November We wensen u veel leesplezier toe.

Knutselmiddag voor de jeugd

Op woensdag 1 november was het weer feest voor de jeugd. Met een heleboel herfst artikelen (bladeren, eikels, kastanjes, enz) mocht iedereen zijn/haar eigen kijkdoos maken. De aanwezige jeugd (ongeveer 45 kinderen) plakten en knipten er op los en het resultaat mocht er zijn. U kunt enkele mooie dozen en "kiekjes" bekijken op de foto reeks die u kan bekijken door op de foto hiernaast te klikken.

Startweekend 2017/2018

De start van het seizoen 2017-2018 is in het weekend van 22 t/m 24 september goed van start gegaan. Er is veel gelachen, gegeten en gedronken onder het genot van veel muziek en spelletjes.

De startdienst van zondag 24 september was zeer vernieuwend en heel leuk inelkaar gezet door de betreffende commissie. Als u er toevallig niet geweest bent moet het beslist nog eens terug luisteren via de kerkomroep (zie onderaan de startscherm van de website) Als u op de foto klikt krijgt u een indruk van het hele weekend

Jeugdwerk team even voorstellen

Vrijwilligers-avond 2017

Vrijwilligers avond.  Vrolijke zomerbarbeque. Donderdag 22 juni hebben we inderdaad veel gelachen en gesmuld. Ondanks dat het weer niet meer zo mooi was als de dagen hiervoor hield de regen op het juiste moment op, zodat de barbeques op volle kracht aan konden. Ook waren er heerlijke salades met stokbrood. Een spelletje in de kerk was ook één van de mogelijkheden. Alle hulde en lof voor Nellie Ruiter, Margriet Evers en Grietje Top die deze avond toch maar weer voor alle vrijwilligers georganiseerd hebben. BEDANKT!!!!

voor een foto impressie klik op de foto

Kerkomroep

U kunt via de website (http://www.kerkomroep.nl) diensten van de Protestantse gemeente Grijpskerk en omstreken beluisteren die via de kerkradio worden uitgezonden.

• Het live volgen van diensten die worden uitgezonden is mogelijk.
  • Ook kunt u diensten beluisteren die eerder zijn uitgezonden.

De app voor Iphone en Ipad is in de Appstore beschikbaar onder de categorie Lifestyle of via de zoekopdracht Kerkomroep.

Beluistert u de diensten liever via Android? Scan dan deze QRCode en dowload de gratis app.

Nieuws! > Nieuws / Agenda / Kerknieuws / Verbinding

Kerk aan Nic. Grijpstraat te GrijpskerkOp zondag 26 november beginnen we om 09:30 in de kerk aan de Nic. Grijpstraat te Grijpskerk., waar ds. A. Landman uit koffie hoopt voor te gaan. Thema: Laatste zondag kerkelijk jaar