Nieuws vanuit de Protestantse gemeente Grijpskerk en omstreken.

De Verbinding van Mei

Klik hier voor de Verbinding van Mei. We wensen u veel leesplezier toe.

Kinderknutselmiddag 28 maart 2018

Woensdag-middag 28 maart 2018. Het was weer zover. Ruim 45 kinderen zochten de Wingerd weer op om een gezellige middag te beleven met paasbeestjes en mandjes maken. Ook werden de meeste kinderen geschminkt.  Er kwamen lekkere chocolade eieren in de mandjes en er werd zelfs buiten naar grotere eieren gezocht. Helaas werkte het weer niet zo mee, het regende een beetje, maar de lol was er niet minder om. Bedankt alle vrijwilligers.  Voor de fotoreportage gaat u naar AANMELDEN .....fotoreportage en klik op de betreffende woorden (uiteraard nadat u zich eerst heeft aangemeld, want anders werkt de knop AANMELDEN niet!)

Palmpasen 2018

Op Palmpasen was het weer een gezellige boel met alle versierde

Palmpasenstokken. Na een rondgang door de kerk werden alle stokken

voor in de kerk getoond.  Zie de foto reportage onder het tabblad AANMELDEN

bloemschikking 40-dagentijd 2018

SYMBOLISCH BLOEMSCHIKKEN 2018 VEERTIGDAGENTIJD EN PASEN

Thema: “Een open deur: Onvoorwaardelijke liefde”

UITLEG BIJ DE BLOEMSCHIKKING VOOR DE 6 ZONDAGEN.

In deze Veertigdagentijd op weg naar Pasen hebben wij iedere zondag

weer een “ symbolische bloemschikking”  in de kerk staan.

Het thema voor de bloemschikkingen is: “Een open deur: Onvoorwaardelijke liefde”

In de bloemschikking zien we een deur, als verwijzing naar Jezus. Het kleed over de

tafel is paars, de kleur van de Veertigdagentijd, kleur van inkeer, soberheid, bezinning.

Een lap jute verbeeldt de weg die wij gaan in deze veertig dagen, door de deur heen,

naar de toekomst. Achter de deur staan zes kaarsen, iedere zondag brandt er een meer,

omdat we dichter bij Pasen komen, omdat we blijven hopen op licht, ook als het donker is.

U kunt alle foto's bekijken door via aanmelden naar foto reportages te gaan (zie ook onder

KIJK MEE!  foto's)

Kerkomroep

U kunt via de website (http://www.kerkomroep.nl) diensten van de Protestantse gemeente Grijpskerk en omstreken beluisteren die via de kerkradio worden uitgezonden.

• Het live volgen van diensten die worden uitgezonden is mogelijk.
  • Ook kunt u diensten beluisteren die eerder zijn uitgezonden.

De app voor Iphone en Ipad is in de Appstore beschikbaar onder de categorie Lifestyle of via de zoekopdracht Kerkomroep.

Beluistert u de diensten liever via Android? Scan dan deze QRCode en dowload de gratis app.

Nieuws! > Nieuws / Agenda / Kerknieuws / Verbinding

Kerk aan Nic. Grijpstraat te GrijpskerkOp zondag 27 mei beginnen we om 09:30 in de kerk aan de Nic. Grijpstraat te Grijpskerk., waar ds. A. Landman hoopt voor te gaan. Thema: Heilig Avondmaal

Overzicht kerkdiensten.Verzorgingshuis DeWierdeOm 10:00 heten we u ook graag welkom in Verzorgingshuis De Wierde te Grijpskerk, waar ds. T. Heslinga uit Veendam hoopt voor te gaan. Thema: Heilig Avondmaal