Denk verder!

Nieuws vanuit de Protestantse gemeente Grijpskerk en omstreken.

De Verbinding van Juli en Augustus

Klik hier voor de Verbinding van Juli en Augustus. We wensen u veel leesplezier toe.

Freerk Hovinga Afscheidsdienst

25 juni hebben we afscheid genomen van Freerk Hovinga.Deze dienst was op eigen verzoek van Freerk gewoon en sober gehouden. Geen toespraken en andere bijzonderheden. Herkenbaar voor Freerk.

De bloemen commissie heeft twee mooie bloemstukken gemaakt die met elkaar verbonden waren d.m.v. een wit lint. Dit lint moest Freerk doorknippen waarbij symbolisch zijn verbondenheid met ons verbroken werd.  De grote vaas met bloemen mocht hij meenemen. Na nog enkele afscheidswoorden van Atze Landman kon iedereen koffie met gebak halen in de Wingerd en hierbij de hand schudden van Freerk. Een broodmaaltijd met de Kerkenraad en afgevaardigden van Winterswijk was het laatste deze dag waarna wij allen weer huiswaarts gingen.

We wensen Freerk en zijn gezin al het goede toe in Winterswijk met God's zegen.

voor meer foto's klik op de foto.

Vrijwilligers-avond 2017

Vrijwilligers avond.  Vrolijke zomerbarbeque. Donderdag 22 juni hebben we inderdaad veel gelachen en gesmuld. Ondanks dat het weer niet meer zo mooi was als de dagen hiervoor hield de regen op het juiste moment op, zodat de barbeques op volle kracht aan konden. Ook waren er heerlijke salades met stokbrood. Een spelletje in de kerk was ook één van de mogelijkheden. Alle hulde en lof voor Nellie Ruiter, Margriet Evers en Grietje Top die deze avond toch maar weer voor alle vrijwilligers georganiseerd hebben. BEDANKT!!!!

voor een foto impressie klik op de foto

Tentdienst 11 juni 2017

' Beter een goede buur dan........."

Op zondag 11 juni hadden we de jaarlijkse(?) tentdienst, mede georganiseerd met de Oosterkadegroep die hun tent belangeloos ter beschikking stelt. De koffie en thee werd na de dienst gratis verstrekt door deze groep. Fris voor de kinderen en koekjes werden ook uitgedeeld.yesyes

Leden van de PKN-Grijpskerk en van de Geref.Kerk Vrijgemaakt werkten mee aan deze dienst die wegens het succes van vorig jaar en het uitstekend mooie weer meer mensen naar de dienst trok dan 2016. Ongeveer 300 stoelen waren aangerukt en nog kon niet iedereen zitten. De kindernevendienst kon zich verheugen op een geweldige opkomst van zeker meer dan 70 kinderen. Al met al was het een mooie, gezellige dienst en voor herhaling zeker vatbaar. Op naar de 400??

Voor een foto impressie kunt u op de foto klikken

Afsluiting seizoen van de Search en Mooi dast d'r bist

De afsluiting van het seizoen 2016-2017 van de Search en Mooi dast d'r bist.

We zijn met beide groepen  aan het laser gamen geweest en hebben daarna gebarbecued.

Het was erg geslaagd. De foto’s zijn het bewijs (met dank aan Anneke Sijtsema)

Klik op de foto voor meer!!

Kerkomroep

U kunt via de website (http://www.kerkomroep.nl) diensten van de Protestantse gemeente Grijpskerk en omstreken beluisteren die via de kerkradio worden uitgezonden.

• Het live volgen van diensten die worden uitgezonden is mogelijk.
  • Ook kunt u diensten beluisteren die eerder zijn uitgezonden.

De app voor Iphone en Ipad is in de Appstore beschikbaar onder de categorie Lifestyle of via de zoekopdracht Kerkomroep.

Beluistert u de diensten liever via Android? Scan dan deze QRCode en dowload de gratis app.

Nieuws! > Nieuws / Agenda / Kerknieuws / Verbinding

Kerk aan Kerkplein te GrijpskerkOp zondag 30 juli beginnen we om 09:30 in de kerk aan het Kerkplein te Grijpskerk, waar ds. C.M. Verspuij uit Zuidlaren hoopt voor te gaan.