Welkom!

Goedemorgen bezoeker.

Hartelijk welkom bij de protestantse gemeente Grijpskerk en omstreken!Jan Kroon

Wie zijn wij? En wat doen we?

De protestantse gemeente Grijpskerk en omstreken bestaat uit mensen die

-de trouw en de liefde van God proberen te weerspiegelen

-daarom betrokken zijn op de wereld om ons heen, op onze omgeving en op elkaar

-op zondag samenkomen rondom het Evangelie van Jezus Christus en zich door Hem laten bemoedigen, inspireren en aansporen

-samen de weg gaan van het geloof, de hoop en de liefde

We zijn ons bewust van de variatie in het geloof en de vragen die er leven als het gaat over God, de bijbel en de kerk. Daar willen we graag ruimte aan geven, met respect voor de verschillende meningen en opvattingen.

Niet alleen op zondag maar ook door de week willen we een gastvrije plek bieden aan allen die het fijn vinden om contact te hebben of samen te komen en elkaar te ontmoeten

Hoe ziet dat eruit? Wat gebeurt er dan allemaal?

Daarover vindt u veel informatie op deze website!

En natuurlijk kunt u ook altijd contact opnemen met de mensen die op de website worden genoemd of met iemand anders van onze protestantse gemeente.

Voor alle lezers en bezoekers geldt: u bent van harte uitgenodigd om eens nader kennis te maken of mee te doen met onze activiteiten! Wees welkom!

Hartelijke groet,

ds. Jan Kroon

Kerk aan Nic. Grijpstraat te GrijpskerkOp zondag 9 augustus beginnen we om 09:30 in de kerk aan de Nic. Grijpstraat te Grijpskerk., waar ds. J. Kroon hoopt voor te gaan. Thema: zomerdienst