Welkom!

Goedenavond bezoeker.

Hartelijk welkom bij de protestantse gemeente Grijpskerk en omstreken!ds Atze Landman

We vormen als protestantse gemeente een gemeenschap van mensen die:

• betrokken zijn op elkaar,
  • zich willen inzetten voor een warme plek waarin mensen zich welkom voelen,
  • respect hebben voor elkaars opvattingen en
  • ruimte geven aan verscheidenheid in de beleving van het geloof.

We zoeken elkaar op in verschillende vormen van gemeente-zijn, om na te denken over geloof en leven, of om samen actief te zijn en zo dienstbaar te zijn aan elkaar.

We staan open voor een ieder die mee wil doen en zijn of haar capaciteiten wil inzetten voor de ander, ver weg of dichtbij.Van harte uitgenodigd om mee te doen of eens een keer nader kennis te maken!

Hartelijke groet,

Atze Landman, predikant van deze gemeente (klik voor mijn contactgegevens)

Kerk aan Nic. Grijpstraat te GrijpskerkOp zondag 26 november beginnen we om 09:30 in de kerk aan de Nic. Grijpstraat te Grijpskerk., waar ds. A. Landman uit koffie hoopt voor te gaan. Thema: Laatste zondag kerkelijk jaar