Welkom!

Goedemorgen bezoeker.

Hartelijk welkom bij de protestantse gemeente Grijpskerk en omstreken!ds Atze Landman

We vormen als protestantse gemeente een gemeenschap van mensen die:

• betrokken zijn op elkaar,
  • zich willen inzetten voor een warme plek waarin mensen zich welkom voelen,
  • respect hebben voor elkaars opvattingen en
  • ruimte geven aan verscheidenheid in de beleving van het geloof.

We zoeken elkaar op in verschillende vormen van gemeente-zijn, om na te denken over geloof en leven, of om samen actief te zijn en zo dienstbaar te zijn aan elkaar.

We staan open voor een ieder die mee wil doen en zijn of haar capaciteiten wil inzetten voor de ander, ver weg of dichtbij.Van harte uitgenodigd om mee te doen of eens een keer nader kennis te maken!

Hartelijke groet,

Atze Landman, consulent van deze gemeente (klik voor mijn contactgegevens)

Kerk aan Kerkplein te GrijpskerkOp zondag 21 juli beginnen we om 09:30 in de kerk aan het Kerkplein te Grijpskerk, waar mevr. H.J. de Boer-Lodewijks. uit Lucaswolde hoopt voor te gaan. Thema: zomerdienst