Denk verder!

Aanmelden, omdat...

Aanmelden

Wilt u nog meer mogelijkheden benutten op deze website en hebt u zich reeds geregistreerd?
Meld u dan aan met uw emailadres en wachtwoord.

• U krijgt dan toegang tot een afgeschermd gedeelte van de website met informatie die specifiek voor gemeenteleden is bedoeld, zoals het archief van het kerkblad Verbinding.
  • Ook krijgt u de mogelijkheid deel te nemen aan de interactieve onderdelen van de website (zoals het forum, reacties op stellingen, enz.).

Paswoord vergeten?

Als u zich eerder hebt aangemeld, maar intussen uw paswoord bent vergeten, klik dan hier, dan wordt uw paswoord toegestuurd naar het opgegeven e-mailadres.

Registreren

Als u zich nog niet eerder voor de website heeft aangemeld, dan moet u zich eerst registreren.
Daarmee controleren we of uw e-mailadres wel echt bestaat en voorkomen we dat spammers en andere personen die geen toegang horen te krijgen tot deze faciliteiten bij deze informatie kunnen komen.
Registratie bestaat uit 3 eenvoudige stappen:

1. Nadat u het registratieformulier heeft ingevuld wordt een e-mail gestuurd naar het opgegeven e-mailadres.
  2. Open uw e-mailprogramma en klik op de toegezonden activeringslink.
  3. Vul nu verder het formulier in op de website die zich heeft geopend.

U heeft nu toegang tot het afgeschermde gedeelte van de website.

Mocht u hulp nodig hebben bij het uitvoeren van deze handeling, neem dan contact op met de webmaster.

Kerk aan Kerkplein te GrijpskerkOp zondag 30 juli beginnen we om 09:30 in de kerk aan het Kerkplein te Grijpskerk, waar ds. C.M. Verspuij uit Zuidlaren hoopt voor te gaan.