Denk verder!

Lees de Bijbel

Kerknieuws

Meld u aan!

Deze website biedt ook een afgeschermd gedeelte met informatie voor gemeenteleden. Gebruik uw e-mailadres voor aanmelden.

De Luisterlijn

Hallo allemaal,

Graag attendeer ik u op de luisterlijn voor Grijpskerk e.o. De luisterlijn is een gezamenlijk initiatief van het Dorpsloket 'Voor Elkaar' van de dorpscoöperatie 'Grijpskerk Verbonden', de GKv Grijpskerk-Niezijl en de PKN Grijpskerk e.o. Op deze manier hopen we mensen (ook buiten de kerkmuren) te kunnen bereiken die in deze crisistijd praktische hulp nodig hebben of behoefte aan een luisterend oor.

QRCode PKN GrijpskerkOp zondag 7 juni beginnen we om 11:00 Online via Kerkomroep.nl, waar ds. P.K. v/d Kamp uit Grijpskerk hoopt voor te gaan. Thema: GrijpsKERKT/zoom-in