CORONA NIEUWS

Gelet op mogelijk veranderde maatregelen wordt u verzocht de website regelmatig te bezoeken. Het kan per dag verschillen   !!!!

8 oktober 2020

De volgende hernieuwde maatregelen zijn onlangs genomen:

• Voor de zondagen in oktober worden er maar 30 kerkgangers per dienst toegelaten
  • Kerkgangers wordt verzocht een mondkapje te dragen bij binnenkomen en verlaten van de kerkzaal
  • Men wordt verzocht zich aan te melden (mails naar corona@pkngrijpskerk.nl) om een dienst bij te wonen
  • Er wordt geen koffie en thee meer geschonken na de diensten.
  • Er is voorlopig geen samenzang mogelijk
  • Per 4 oktober zijn alle groepsactiviteiten van onze gemeente opgeschort, behalve kerkdiensten en vergaderingen die nodig zijn voor het runnen van de gemeente. Huisbezoeken kunnen nog wel plaatsvinden als bezochte en bezoeker daarmee instemmen.
  • Ook start het "Kuierpad" niet

Voor meer details verwijzen we u naar de paarse "knop" links op deze startpagina

Kerk aan Nic. Grijpstraat te GrijpskerkOp zondag 18 oktober beginnen we om 09:30 in de kerk aan de Nic. Grijpstraat te Grijpskerk., waar ds. H.J. Meijer uit Roden hoopt voor te gaan.