Online diensten ivm CORONA

QR Code PKN GrijpskerkVOOR KERKELIJKE ACTIVITEITEN / NIEUWS KLIKT U OP HET ROZE VAKJE (links)

Vanwege CORONA kunt u de verdere kerkdiensten in maart/mei alleen Online  via kerkomroep.nl volgen. Scan de bijgevoegde QR code op uw mobiele telefoon of klik op deze code om de kerkomroep van PKN Grijpskerk te beluisteren. De dienst vangt aan op de aangegeven tijd. (zie de website) Overzicht kerkdiensten

Het is mogelijk dat u op de uitzendtijd geen verbinding kunt krijgen. De website is dan overbelast.Het advies is tijdig af te stemmen en als het niet lukt met de verbinding, op een later tijdstip de dienst terug te luisteren.

QRCode PKN GrijpskerkOp donderdag 9 april beginnen we om 19:30 Online via Kerkomroep.nl, waar ds. J. Kroon hoopt voor te gaan.