Grijpskerk e.o.

PRIVACY

I.v.m. de privacy wetgeving is bepaalde informatie niet meer openbaar toegankelijk. Het afgeschermde deel van de website is alleen in te zien voor (voorkeurs)leden van de PKN Grijpskerk e.o.  Dit geldt ook voor de digitale versie van ons maandblad De Verbinding, dat ook nog met een wachtwoord afgeschermd is. Op de website (www.pkngrijpskerk.nl) vindt u onze “Privacyverklaring” zoals opgesteld door dienstenorganisatie Protestantse Kerk Utrecht (na aanmelding). Als u opmerkingen heeft over het gebruik van uw gegevens kunt dat via mailcontact kenbaar maken bij de scriba (scriba@pkngrijpskerk.nl) of via een brief  (Postbus 55, 9843 ZH Grijpskerk)

Kerk aan Kerkplein te GrijpskerkOp zondag 27 oktober beginnen we om 09:30 in de kerk aan het Kerkplein te Grijpskerk, waar mw. Jeltje Tilma uit Buitenpost hoopt voor te gaan.