Grijpskerk e.o.

PRIVACY

I.v.m. de privacy wetgeving is bepaalde informatie niet meer openbaar toegankelijk. Het afgeschermde deel van de website is alleen in te zien voor (voorkeurs)leden van de PKN Grijpskerk e.o.  Dit geldt ook voor de digitale versie van ons maandblad De Verbinding, dat ook nog met een wachtwoord afgeschermd is. Op de website (www.pkngrijpskerk.nl) vindt u onze “Privacyverklaring” zoals opgesteld door dienstenorganisatie Protestantse Kerk Utrecht (na aanmelding). Als u opmerkingen heeft over het gebruik van uw gegevens kunt dat via mailcontact kenbaar maken bij de scriba (scriba@pkngrijpskerk.nl) of via een brief  (Postbus 16, 9843 ZG Grijpskerk)

QRCode PKN GrijpskerkOp woensdag 1 april beginnen we om 10:30 Online via Kerkomroep.nl, waar Mw. Elzinga uit Groningen hoopt voor te gaan. Thema: (viering)