Denk verder!

Lees de Bijbel

Kerknieuws

Meld u aan!

Deze website biedt ook een afgeschermd gedeelte met informatie voor gemeenteleden. Gebruik uw e-mailadres voor aanmelden.

Grijpskerk e.o.

PRIVACY

I.v.m. de privacy wetgeving is bepaalde informatie niet meer openbaar toegankelijk. Het afgeschermde deel van de website is alleen in te zien voor (voorkeurs)leden van de PKN Grijpskerk e.o.  Dit geldt ook voor de digitale versie van ons maandblad De Verbinding, dat ook nog met een wachtwoord afgeschermd is. Op de website (www.pkngrijpskerk.nl) vindt u onze “Privacyverklaring” zoals opgesteld door dienstenorganisatie Protestantse Kerk Utrecht (na aanmelding). Als u opmerkingen heeft over het gebruik van uw gegevens kunt dat via mailcontact kenbaar maken bij de scriba (scriba@pkngrijpskerk.nl) of via een brief  (Postbus 55, 9843 ZH Grijpskerk)

Kerk aan Kerkplein te GrijpskerkOp zondag 25 augustus beginnen we om 11:00 in de kerk aan het Kerkplein te Grijpskerk, waar dhr. M. van Heijningen uit Dorkwerd hoopt voor te gaan.