Denk verder!

Tijd voor inspiratie

Lees de Bijbel

Meld u aan!

Deze website biedt ook een afgeschermd gedeelte met informatie voor gemeenteleden. Gebruik uw e-mailadres voor aanmelden.

Advent en Kerst 2018

De Advent- en Kersttijd zit er al weer op. De bloemencie. heeft dit jaar wederom een mooie presentatie neergezet en via de beamer heeft u al verschillende presentaties gezien met de daarbij behorende uitleg. Bedankt commissie.

En voor degene die iets gemist heeft...........klik op de foto en de presentatie komt nog een keer langs

Kerk aan Kerkplein te GrijpskerkOp zondag 27 januari beginnen we om 11:00 in de kerk aan het Kerkplein te Grijpskerk, waar dhr. L.J. Blees uit Damwald hoopt voor te gaan.