Denk verder!

Tijd voor muziek

Kerknieuws

Meld u aan!

Deze website biedt ook een afgeschermd gedeelte met informatie voor gemeenteleden. Gebruik uw e-mailadres voor aanmelden.

Email nieuwsbrief PKN Grijpskerk

Enkele malen per jaar verschijnt een email-nieuwsbrief. U kunt zich zonder verplichtingen aanmelden voor deze service door uw naam en emailadres in te vullen in onderstaand formulier.

Onderaan elke e-mail nieuwsbrief staat een gepersonaliseerde link om u af te melden voor deze service.

Kerk aan Nic. Grijpstraat te GrijpskerkOp zondag 1 oktober beginnen we om 09:30 in de kerk aan de Nic. Grijpstraat te Grijpskerk., waar ds. Dekker hoopt voor te gaan.