Denk verder!

Lees de Bijbel

Kerknieuws

Meld u aan!

Deze website biedt ook een afgeschermd gedeelte met informatie voor gemeenteleden. Gebruik uw e-mailadres voor aanmelden.

Verbinding

i.v.m. de privacy wet

alleen voor leden van de PKN Grijpskerk e.o

Tien maal per jaar verschijnt ons kerkblad Verbinding.

Dit kerkblad wordt gratis per email naar (voorkeurs)leden toegestuurd. Als lid van de gemeente kunt u zich zonder verplichtingen aanmelden of afmelden voor deze service door uw naam en emailadres in te vullen in onderstaand formulier.

Achternaam:*
    Straat + nr*
    Plaats*
    De huidige situatie*
    Ik ontvang nog geen Verbinding
    Ik ontvang de digitale Verbinding
    Ik ontvang de papieren Verbinding

Geef hieronder uw nieuwe voorkeur aan voor de ontvangst van de Verbinding.

De gewenste situatie*
    Alleen digitaal
    Alleen papier
    Beide: digitaal en papier
    Geen: ik hoef de Verbinding niet meer

Toezending van de Verbinding is gratis. Voor de papieren versie vragen wij een tegemoetkoming in de kosten van circa 15 euro per jaar. Dit bedrag kunt u overmaken naar bankrekening 14.83.59.825 t.n.v. Administratie PKN Grijpskerk o.v.v. Bijdrage Verbinding. Alvast hartelijk dank!

(*) Verplicht in te vullen

Nieuws! > Verbinding / Nieuws / Agenda / Kerknieuws / Privacy

Kerk aan Kerkplein te GrijpskerkOp zondag 25 augustus beginnen we om 11:00 in de kerk aan het Kerkplein te Grijpskerk, waar dhr. M. van Heijningen uit Dorkwerd hoopt voor te gaan.