Denk verder!

Herinner je de volgende eenvoudige regels om gelukkig te zijn:

1. Bevrijd je hart van haat

2. Bevrijd je hoofd van zorgen

3. Leef eenvoudig

4. Geef veel

5. Verwacht niet veel             Sakura

Tijd voor muziek

Kerknieuws

Meld u aan!

Deze website biedt ook een afgeschermd gedeelte met informatie voor gemeenteleden. Gebruik uw e-mailadres voor aanmelden.

Predikant

Als u behoefte heeft aan een persoonlijk gesprek in een vertrouwde sfeer, dan staat de kerk voor u klaar.

De predikant wordt in de pastorale zorg ondersteund door een groot aantal ouderlingen en bezoekmedewerkers. Op deze manier kunnen we u zorg op maat bieden!

Predikant

Ds Atze Landman (klik voor email-adres)

Nic Grijpstraat 5
9843 BA Grijpskerk

Bezoek gewenst?

Als u zelf of iemand uit uw directe omgeving te maken krijgt met ziekte, verblijf in het ziekenhuis, of andere zorgen waarvan u iemand uit de gemeente deelgenoot wilt maken, leg dan contact met uw bezoekmedewerker of ouderling. De contactgegevens staan in de gemeentegids.

Ook kunt u via het meldpuntformulier contact leggen.

Overlijden

Bij overlijdens in uw naaste omgeving kunt u direct contact leggen met de predikant of met de scriba, Mw. M. Evers   telefoon:0594-212791

Leg contact! > Pastorale zorg    > > Predikant

Kerk aan Kerkplein te GrijpskerkOp zondag 28 januari beginnen we om 09:30 in de kerk aan het Kerkplein te Grijpskerk, waar ds. mw. C.S. Minnaard uit Doezum hoopt voor te gaan. Thema: