Regels reacties PKNGrijpskerk.nl

respectWij stellen reacties en discussies bijzonder op prijs, maar er gelden wel enkele regels voor het plaatsen van reacties.

ZICHTBAARHEID van reacties:

• Wees u er van bewust dat uw reactie toegankelijk is voor alle gebruikers van internet.
  • Bij de reactie is de ingevoerde naam en het tijdstip van reageren te zien.

VOORWAARDEN voor reacties:

• De reactie moet betrekking hebben op de inhoud van het nieuwsbericht en iets wezenlijks toevoegen aan een eventuele discussie hierover.
  • Gebruik geen kwetsende teksten, scheldwoorden of andere grove taal.
  • Reclame is niet toegestaan.
  • De redactie behoudt zich altijd het recht voor zonder opgaaf van reden in te grijpen in discussies of reacties te verwijderen.
  • Een verzoek tot verwijderen van een door u zelf geplaatst bericht kunt u doorgeven aan de webmaster.
  • Wanneer u vindt dat een reactie van iemand anders niet in orde is, kunt u zelf reageren of een verzoek tot verwijderen richten aan de webmaster.

Kerk aan Nic. Grijpstraat te GrijpskerkOp zondag 24 juni beginnen we om 10:00 in de kerk aan de Nic. Grijpstraat te Grijpskerk., waar ds. M.H. Langenburg uit Middelstum hoopt voor te gaan.